hulpverlening bij functioneringsproblemen

Introductie

Docenten vinden hier extra materiaal dat te gebruiken is in trainingen of colleges. Zet het materiaal naar eigen inzicht in. Kijk ook eens wat er wordt aangeboden voor studenten en hoe de cases zijn uitgewerkt.

In dit deel van de site staan:
 

  • Korte beschrijvingen van de inhoud van elk hoofdstuk, eventueel voor gebruik bij het maken van lesbrieven, studiewijzers, factsheets, enzovoorts.

    Per hoofdstuk:
  • Powerpointpresentaties die naar eigen inzicht verder kunnen worden aangepast en ingevuld voor colleges en/of trainingen. De presentaties zijn alleen bestemd voor gebruik door de docenten voor hun eigen colleges of trainingen. Download ze op je eigen computer en pas ze aan/vul ze aan naar eigen inzicht. De powerpoints kunnen voor colleges worden ingezet (verwijder dan de rollenspelen) of voor trainingen (waarvoor je alleen de belangrijkste punten uit de theorie aanstipt). 
     
  • Korte samenvattingen van elk hoofdstuk, eventueel voor gebruik bij het maken van studiemateriaal, lesbrieven, enzovoorts. NB: dit zijn de samenvattingen die ook in het boek aan het einde van elk hoofdstuk zijn gepubliceerd.
     


NB: Het is niet de bedoeling dat deze informatie onder studenten wordt verspreid.